Selasa, 19 Juni 2012

Doa khusnul Khotimah


AMALKEUN IEU DOA :
اللَّهُمَّ اخْتِمْ لَنَا بِحُسْنِ الْخَاتِمَةِ وَلَا تَخْتِمْ عَلَيْنَا بِسُوْءِ الْخَاتِمَةِ

" Nun Gusti Pangeran abdi mugi ngamaotkeun gusti ka abdi sadaya kalawan Sae tungtung sareung mugi ulah ngamaotkeun Gusti ka abdi sadaya kalawan awon panungtung….Aaaaaamiiiin Ya Robbal Alamin “.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar